Працівники Офісу поспілкувалися з представниками програмного комітету «Цивільна безпека для суспільства»

Головна Новини Події Працівники Офісу поспілкувалися з представниками програмного комітету «Цивільна безпека для суспільства»

01 березня відбулася чергова онлайн-зустріч із представниками до програмних комітетів, відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» спілкувалися з учасниками комітету «Цивільна безпека для суспільства».

Метою зустрічі є налагодження ефективної комунікації між усіма сторонами в межах програмного комітету для подальшої ефективної співпраці. Керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» Ігор Таранов окреслив загальні шляхи співпраці. Також він укотре нагадав, що працівники Офісу, відповідальні за конкретні напрями, відкриті до запитів від представників комітетів для надання їм необхідної допомоги та консультування у процесі організації роботи.

Присутні висловили побажання забезпечення тісної співпраці всіх учасників у межах окремого програмного комітету для оперативного обміну інформацією, а також вироблення єдиної позицію представлення інтересів України у Європейській комісії. Злагоджені дії всіх сторін сприятимуть інтеграції національного сектору наукових досліджень та інновацій у європейський дослідницький простір.

Учасники ставили багато важливих питань, які виникають у процесі їхньої діяльності, та поділилися власним баченням їх вирішення.

Заходи такого формату фахівці «Офісу Горизонт Європа в Україні» проведуть з представниками всіх програмних комітетів. Станом на сьогодні вже відбулося 7 онлайн-зустрічей.