Офіс продовжує цикл стартових зустрічей із програмними комітетами РП «Горизонт Європа»

Головна Новини Події Офіс продовжує цикл стартових зустрічей із програмними комітетами РП «Горизонт Європа»

29 лютого відбулася зустріч команди «Офісу Горизонт Європа в Україні» із представниками до програмного комітету «Європейська інноваційна рада та європейські інноваційні екосистеми», відповідальними за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Заходи такого формату проводяться з учасниками всіх комітетів.

Учасники ділилися своїм досвідом та висловлювали пропозиції щодо налагодження ефективної співпраці. Серед них – налагодження ефективної комунікації та вироблення єдиної позиції під час представлення інтересів України у Програмі «Горизонт Європа» на міжнародній арені.

Керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» підкреслив, що фахівці відкриті до спілкування та надаватимуть усю необхідну допомогу в налагодженні ефективної роботи.

Нагадаємо, що такі зустрічі вже відбулися з представниками програмних комітетів «Цифровізація, промисловість і космос», «Клімат, енергетика та мобільність», «Євратом – розщеплення (поділ)», «Євратом – термоядерний синтез», «Розширення участі та зміцнення Європейського дослідницького простору», «Харчування, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище» та «Дослідницькі інфраструктури».