Інформація щодо конкурсу в рамках Bled Water Festival 2024

Головна Новини Корисна інформація Інформація щодо конкурсу в рамках Bled Water Festival 2024

«Офіс Горизонт Європа в Україні» інформує, що в рамках Bled Water Festival 2024 оголошено про прийом заявок на конкурс з питань поліпшення якості питної води та водних ресурсів, тим самим сприяючи збереженню навколишнього середовища та покращенню доступу до чистої води.

До участі в конкурсі запрошуються компанії, які впроваджують інновації у водному секторі. Участь у заході безкоштовна, деталі заявки на участь наведені нижче.

Напрями у сфері інновацій:

А. Покращення якості питної води: рішення для утримання різних забруднень.

В. Захист якості води: інноваційні підходи до захисту річок, озер і морів.

Вимоги до заявки:

  • назва проєкту/технічного рішення;
  • категорія, на яку подається проєкт/технічне рішення (A або B);
  • назва компанії;
  • контактна особа компанії (ім’я, email);
  • короткий опис проєкту/технічних рішень (максимум 300 слів).

Дедлайн подання заявок на участь у конкурсі – 31 травня 2024 року.

Електронна пошта для подання заявок: renata@bledwf.com.

Переможці конкурсу будуть оголошені та нагороджені премією European Water Awards (EWA) 2024 під час Водного фестивалю у м. Блед, Словенія (Bled Water Festival 2024), який відбудеться 13-14 червня 2024 року. Цією престижною нагородою відзначають видатні рішення, які значно поліпшують якість питної води та водних джерел, тим самим будуть сприяти збереженню навколишнього середовища та покращенню доступу до чистої води.

Звертаємо увагу, що Bled Water Festival 2024 цьогоріч проводиться у співпраці зі Словенською асоціацією бізнесу та досліджень (SBRA) в м. Брюссель, яка підтримає переможця в отриманні фінансування ЄС для подальшого розвитку його проєкту.

Довідково.

European Water Awards (EWA) відзначає інновації в управлінні водними ресурсами з 2016 року у співпраці з різними національними міністерствами та партнерами по всій Європі. За допомогою цих нагород просуваються найкращі практики, сприяючи налагодженню зв’язків з інвесторами та заохочуючи стале використання та постачання води.